Stoffering workshop | CouleurCouleur | CouleurCouleur

CouleurCouleur

Mijn account

Workshops

Kalender

Om op de hoogte te blijven van alle workshops hou je best onze Facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/couleurcouleurfurniture/

Dit zijn de workshops voor 2020. Er komen er wel steeds bij! 


 

Workshop SOS Stofferen 

Breng zelf je stoffeerproject mee!

Tijdens dit open atelier mag je direct aan de slag met je stoel, zeteltje of poef. Tijdens een voormiddag gaan we heel concreet aan de slag met het herstofferen. Je leert er werken met sangels, mousse, dacron en stof.

Alle materiaal (compressoren met pneumatische nietpistolen, nietjes, hamers, sangelspanners, nietjeslichters, stofscharen, etc) zijn gratis beschikbaar tijdens de workshop. De gebruikte vulmaterialen, zoals mousse, mag je rechtstreeks afrekenen aan Julie van CouleurCouleur. Breng ook zeker je eindstof mee. Om zeker te zijn dat jouw project haalbaar is, stuur je best een foto door naar julie@couleurcouleur.com. Opgepast, we focussen tijdens deze workshop op het stofferen, niet op het naaien van bijvoorbeeld meubelhoezen.

 

 

Workshop voetenbankje 

De workshop voetenbankje geeft je een kijkje in de wereld van het stofferen. In deze workshop starten we met een leeg frame voor een voetenbankje en bouwen we alles op. We werken met jute singels, veringen en mousse. Na een dag hebben deze materialen geen geheimen meer voor jou. Na een volledige dag ga je naar huis met je afgewerkte voetenbank. Je hebt ook een beter begrip van hoe een stoel of zetel in elkaar zit. Maar eerst en vooral heb je een leuke dag beleefd!  Deze workshop is geschikt voor absolute beginners.  

Lees ook stap voor stap de handleiding voor deze cursus!

Wat komt er aan bod tijdens deze cursus?